Migdolų riešutų jogurtas

Sveikatos specialistai informuoja, jog pieno jogurtą geriau keisti į savos gamybos migdolų riešutų jogurtą. Kodėl? Visų pirma, pieno produktus suaugusiųjų žmonių organizmas sunkiau virškina. Ko pasekoje organizme atsiranda gleivių, užsiteršia.

Kaip gaminti migdolų riešutų jogurtą?

Rinktis reikia kokybiškus, karščiu neapdorotus migdolų riešutus. Tada mirkyti 24val. Tada nuimti odelę, sutrinti, įpilti vandens, probiotikų. Supilti į stiklinę tarą, suplakti ir padėti kur šilčiau viskam susifermentuoti. Po 12 valandų jau turėtų būti jogurtas.

Migdolų jogurto gamyba video

Migdolų jogurtą galite pagardinti bananais. Įdomu tai, jog bananai nedera su migdolų riešutais, tačiau dera su migdolų jogurtu.

Migdolai turi daug kalcio, kalio, fosforo, vitamino E, magnio, seleno. Šie riešutai reguliuoja cholesterolio kiekį kraujyje.

Įrašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *